Pliki ppt

UKŁAD KOSTNY - NIE OTWIERA.ppt
Rozmiar 13,4 MB
04. Prezentacje
UKŁAD RUCHU PTAKA - NIE OTWIERA.ppt
Rozmiar 4,7 MB
04. Prezentacje
zywienieczlowieka.ppt
Rozmiar 2,0 MB
5 semestr
4-7.ANALIZA SENSORYCZNA I OCENA ORGANOLEPTYCZNA ŻYWNOŚCI (1).ppt
Rozmiar 12,3 MB
4 semestr, analiza jakości żywności, analiza
OZNACZANIE GĘSTOŚCI PŁYNNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH - Kopia.ppt
Rozmiar 131 KB
4 semestr, analiza jakości żywności, analiza
Oznaczanie kwasowości wybranych produktów spożywczych.ppt
Rozmiar 96 KB
4 semestr, analiza jakości żywności, analiza
OZNACZENIE ZAWARTOŚCI BIAŁKA W PRODUKTACH ŻYWNOŚCIOWYCH - Kopia.ppt
Rozmiar 104 KB
4 semestr, analiza jakości żywności, analiza
OZNACZENIE ZAWARTOŚCI WODY I SUCHEJ SUBSTANCJI W WYBRANYCH - Kopia.ppt
Rozmiar 140 KB
4 semestr, analiza jakości żywności, analiza
Materialoznaw-2 (1).ppt
Rozmiar 0,5 MB
semestr I, materiałoznastwo
Teoria organizacji i kierowania w adm publ - prezentacja wyslana dot2.ppt
Rozmiar 3,0 MB
Administracja
Teoria organizacji i kierowania w adm publ - prezentacja czesc o konflikcie i zespolach dw1.ppt
Rozmiar 504 KB
Administracja
Teoria organizacji i kierowania czesc o zmianach wyslana3.ppt
Rozmiar 0,9 MB
Administracja
Indywidualne prawo pracy - prezentacja.ppt
Rozmiar 0,5 MB
Administracja
znakowanie żywnosci funkcje III.ppt
Rozmiar 1,0 MB
Administracja
Prawo żywnościowe II zasady.ppt
Rozmiar 0,6 MB
Administracja
PrzetwornikiA-C.ppt
Rozmiar 4,3 MB
Elektronika i automatyka, Automatyka
Sterowniki PLC.ppt
Rozmiar 141 KB
Elektronika i automatyka, Automatyka
rysunki wykonawcze(1).ppt
Rozmiar 6,5 MB
AGH IMiR I rok, Zapis Grafika projekty
rysunki wykonawcze.ppt
Rozmiar 6,5 MB
AGH IMiR I rok, Zapis Grafika projekty
Prezentacja-PKM-Połšczenia gwintowe.ppt
Rozmiar 0,7 MB
AGH IMiR I rok, Zapis Grafika projekty
prezentacja.ppt
Rozmiar 4,2 MB
bieżące
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • marcinkiewicz.opx.pl