 | UKŁAD KOSTNY - NIE OTWIERA.ppt Rozmiar 13,4 MB 04. Prezentacje |
 | UKŁAD RUCHU PTAKA - NIE OTWIERA.ppt Rozmiar 4,7 MB 04. Prezentacje |
 | zywienieczlowieka.ppt Rozmiar 2,0 MB 5 semestr |
 | 4-7.ANALIZA SENSORYCZNA I OCENA ORGANOLEPTYCZNA ŻYWNOŚCI (1).ppt Rozmiar 12,3 MB 4 semestr, analiza jakości żywności, analiza |
 | OZNACZANIE GĘSTOŚCI PŁYNNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH - Kopia.ppt Rozmiar 131 KB 4 semestr, analiza jakości żywności, analiza |
 | Oznaczanie kwasowości wybranych produktów spożywczych.ppt Rozmiar 96 KB 4 semestr, analiza jakości żywności, analiza |
 | OZNACZENIE ZAWARTOŚCI BIAŁKA W PRODUKTACH ŻYWNOŚCIOWYCH - Kopia.ppt Rozmiar 104 KB 4 semestr, analiza jakości żywności, analiza |
 | OZNACZENIE ZAWARTOŚCI WODY I SUCHEJ SUBSTANCJI W WYBRANYCH - Kopia.ppt Rozmiar 140 KB 4 semestr, analiza jakości żywności, analiza |
 | Materialoznaw-2 (1).ppt Rozmiar 0,5 MB semestr I, materiałoznastwo |
 | Teoria organizacji i kierowania w adm publ - prezentacja wyslana dot2.ppt Rozmiar 3,0 MB Administracja |
 | Teoria organizacji i kierowania w adm publ - prezentacja czesc o konflikcie i zespolach dw1.ppt Rozmiar 504 KB Administracja |
 | Teoria organizacji i kierowania czesc o zmianach wyslana3.ppt Rozmiar 0,9 MB Administracja |
 | Indywidualne prawo pracy - prezentacja.ppt Rozmiar 0,5 MB Administracja |
 | znakowanie żywnosci funkcje III.ppt Rozmiar 1,0 MB Administracja |
 | Prawo żywnościowe II zasady.ppt Rozmiar 0,6 MB Administracja |
 | PrzetwornikiA-C.ppt Rozmiar 4,3 MB Elektronika i automatyka, Automatyka |
 | Sterowniki PLC.ppt Rozmiar 141 KB Elektronika i automatyka, Automatyka |
 | rysunki wykonawcze(1).ppt Rozmiar 6,5 MB AGH IMiR I rok, Zapis Grafika projekty |
 | rysunki wykonawcze.ppt Rozmiar 6,5 MB AGH IMiR I rok, Zapis Grafika projekty |
 | Prezentacja-PKM-Połšczenia gwintowe.ppt Rozmiar 0,7 MB AGH IMiR I rok, Zapis Grafika projekty |
 | prezentacja.ppt Rozmiar 4,2 MB bieżące |