| UKŁAD KOSTNY - NIE OTWIERA.ppt Rozmiar 13,4 MB 04. Prezentacje |
| UKŁAD RUCHU PTAKA - NIE OTWIERA.ppt Rozmiar 4,7 MB 04. Prezentacje |
| zywienieczlowieka.ppt Rozmiar 2,0 MB 5 semestr |
| 4-7.ANALIZA SENSORYCZNA I OCENA ORGANOLEPTYCZNA ŻYWNOŚCI (1).ppt Rozmiar 12,3 MB 4 semestr, analiza jakości żywności, analiza |
| OZNACZANIE GĘSTOŚCI PŁYNNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH - Kopia.ppt Rozmiar 131 KB 4 semestr, analiza jakości żywności, analiza |
| Oznaczanie kwasowości wybranych produktów spożywczych.ppt Rozmiar 96 KB 4 semestr, analiza jakości żywności, analiza |
| OZNACZENIE ZAWARTOŚCI BIAŁKA W PRODUKTACH ŻYWNOŚCIOWYCH - Kopia.ppt Rozmiar 104 KB 4 semestr, analiza jakości żywności, analiza |
| OZNACZENIE ZAWARTOŚCI WODY I SUCHEJ SUBSTANCJI W WYBRANYCH - Kopia.ppt Rozmiar 140 KB 4 semestr, analiza jakości żywności, analiza |
| Materialoznaw-2 (1).ppt Rozmiar 0,5 MB semestr I, materiałoznastwo |
| Teoria organizacji i kierowania w adm publ - prezentacja wyslana dot2.ppt Rozmiar 3,0 MB Administracja |
| Teoria organizacji i kierowania w adm publ - prezentacja czesc o konflikcie i zespolach dw1.ppt Rozmiar 504 KB Administracja |
| Teoria organizacji i kierowania czesc o zmianach wyslana3.ppt Rozmiar 0,9 MB Administracja |
| Indywidualne prawo pracy - prezentacja.ppt Rozmiar 0,5 MB Administracja |
| znakowanie żywnosci funkcje III.ppt Rozmiar 1,0 MB Administracja |
| Prawo żywnościowe II zasady.ppt Rozmiar 0,6 MB Administracja |
| PrzetwornikiA-C.ppt Rozmiar 4,3 MB Elektronika i automatyka, Automatyka |
| Sterowniki PLC.ppt Rozmiar 141 KB Elektronika i automatyka, Automatyka |
| rysunki wykonawcze(1).ppt Rozmiar 6,5 MB AGH IMiR I rok, Zapis Grafika projekty |
| rysunki wykonawcze.ppt Rozmiar 6,5 MB AGH IMiR I rok, Zapis Grafika projekty |
| Prezentacja-PKM-Połšczenia gwintowe.ppt Rozmiar 0,7 MB AGH IMiR I rok, Zapis Grafika projekty |
| prezentacja.ppt Rozmiar 4,2 MB bieżące |