| Fizjologia - pytania z egz. Diet.docx Rozmiar 19 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, fizjologia człowieka |
| MOTYLINA.docx Rozmiar 17 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, fizjologia człowieka |
| ściąga na inżzzzz..ćw.docx Rozmiar 17 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, inżynieria żywności |
| Spr reo 2.docx Rozmiar 0,9 MB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, inżynieria żywności |
| Spr reo.docx Rozmiar 321 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, inżynieria żywności |
| Sprawozdanie instrumentalne pomiary właściwości reologicznych płynów lepkosprężystych.docx Rozmiar 20 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, inżynieria żywności |
| Zaliczenie 2010r.docx Rozmiar 10 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, inżynieria żywności |
| pytania.docx Rozmiar 112 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, inżynieria żywności |
| pytania pierwszy termin 2012.docx Rozmiar 219 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, inżynieria żywności |
| zagadnienie wykładowe.docx Rozmiar 12 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, inżynieria żywności |
| Zamrażanie.docx Rozmiar 22 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, otż |
| OTŻ- opracowane zagadnienia na podstawie wykł. z 2013r.docx Rozmiar 79 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, otż |
| OTŻ 2 wykłady.docx Rozmiar 76 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, otż |
| sterylizacja 2.docx Rozmiar 68 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, otż |
| TEORIA Żelowanie.docx Rozmiar 0,9 MB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, otż |
| TEORIA Zamrażalnictwo.docx Rozmiar 0,6 MB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, otż |
| TEORIA Technologiczna przydatność mąki.docx Rozmiar 118 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, otż |
| TEORA Mleczne napoje fermentowane.docx Rozmiar 41 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, otż |
| TEORIA Pakowanie.docx Rozmiar 0,5 MB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, otż |
| OTŻ pytania egz odp.docx Rozmiar 40 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 4, otż |
| tematyka wykładów.docx Rozmiar 16 KB żywienie człowieka i ocena żywności, semestr 3, statystyka |